top of page

enkele ervaringen 

"Ik kon nooit ontspannen bij mijn kleine kinderen. Tijdens de opstelling werd duidelijk dat mijn moeder veel bang is geweest tijdens de zwangerschap, toen ik in haar buik zat. Ook de eerste jaren van mijn leven was ze bang van mijn vaders agressie. Ik heb dit blijkbaar heel sterk gevoeld en dit verklaarde mijn onrust. Na de opstelling kwam er zo'n grote rust, niet alleen bij mij, maar ook in de relatie met mijn kindjes."

Janne

“Ik had helemaal niet door dat mijn vorige relatie nog steeds niet verwerkt was. Nu heb ik eindelijk het gevoel dat dit achter de rug is, een plaats gekregen heeft en ik mij opnieuw kan openstellen voor een man.”

Charlotte 

"Toen in ik mijn therapeutisch traject voor het eerst met opstellingswerk in contact kwam, was ik bang voor de emoties die in mij opkwamen. Ik had ze immers al die tijd weggeduwd. Toen ik echter mijn emoties leerde toelaten, verdween de overspoeling en de angst. Ik kreeg zicht op mijn emoties, patronen en destructieve stemmetjes. Ze werden tastbaar en meer begrijpbaar. Het gaf mij veel helderheid."

Kelly 

"Zonder dat ik het wist, bepaalde mijn innerlijke kind zo sterk mijn doen en laten. Het bracht mij overal in de problemen, op mijn werk, thuis, in mijn relaties. Ik was continu op zoek naar bevestiging en het was nooit goed genoeg. Na de opstelling kon ik dit veel sneller ondervangen en kiezen voor andere acties. Ik heb ook voor het eerst het gevoel dat ik mezelf wat liever kan gaan zien."

Alex 

bottom of page