top of page
0KLAuJUGT3CpMYiwyjx1Zw_edited.jpg

Rust...

Helderheid in ons denken 

Beslissingen kunnen nemen

Een rijke en stabiele gevoelswereld

Een kalm zenuwstelsel

Een ontspannen lichaam

Bevredigende relaties

Herstel van trauma

Leven in het hier en nu

Vrede met het verleden,... 

Vaak zijn er tal van bewuste en onbewuste factoren die dit belemmeren.

In een veilige omgeving en in contact met elkaar stemmen we af en onderzoeken we wat jij nodig hebt.  Iedereen heeft iets anders nodig, en daar gaan we samen naar op zoek. Wat is helpend voor jou?

Individuele psychotherapie

 

Er is een continue afstemming tussen de therapeut en de cliënt. Er wordt gestreefd naar veiligheid, authenticiteit, openheid, een juist tempo en respect in de relatie.

Ik werk ​als individueel psychotherapeut in groepspraktijk En Route in Kortrijk. 

Ik volgde een vierjarige therapieopleiding Interactionele vormgeving. Daarnaast volgde ik tal van bijscholingen waaronder gezinsbegeleiding, psychologische stabilisatie, lichaamsgerichte workshops, EMDR-practitioner (Eye Movement Desensitization and reprocessing - zie EMDR Belgium) werken met opstelling van het verlangen (volgens de methodiek van Franz Ruppert), werken met duplo en begeleiden van familieopstellingen.

Ik geloof in een holistische, afgestemde aanpak voor iedere cliënt. Ik ga dan ook samen met de cliënt en/of doorverwijzer op zoek naar wat de beste zorg is in iedere situatie. Ik ben steeds bereid tot overleg en samenwerking met een huisarts, psychiater, voorziening, andere therapeut, osteopaat, enz.

Je kunt mij telefonisch of via mail contacteren.

bottom of page